Striperulle

Stripes

En tålig och väderbeständig stripe av högsta kvalitet som är lätt att montera då den levereras på rulle. Med valfri bredd och färg passar den alla tänkbara användningsområden.

Beställ direkt!

Färgval

Ange önskad bredd
mm

Pris/st:
~232:-

Totalpris:
232:-
Lägg i varukorgen
Designa själv
Öppna verktyget
Vill du få hjälp?
Vi hjälper dig att välja den bredd och färg som du behöver! Ring oss på 0381-67 12 01 eller gör en kostnadsfri offertförfrågan genom formuläret nedan
Begär en offert

Vi skär stripes enligt ditt önskemål.

Vi skär stripes i alla bredder, från 3mm till 200mm och i alla färger enligt JAC-serien. Längden på striperullen är 15m. Trots att vi skär din stripe på beställning kan vi leverera din beställning på 3-5 arbetsdagar.


Vi tillverkar stripes av 8-års folie.

Vi har ett sortiment på över 50 färger i regnbågens alla färger samt specialfärger såsom krom, metallic och matta folier. Tjockleken på folien är endast 0,07mm men trots detta behåller den sin färg och finish mycket länge eftersom folien är genomfärgad.


Enkel montering av pin-stripe.

Eftersom vi levererar din stripe på rulle blir monteringen mycket enkel. Rengör först ytan mycket noggrant. Fäst änden en bit framför punkten där du vill att din stripe skall börja, dra ut stripen och följ med med siliconpappret bakåt en bit till önskad position och fäst stripen med ett tryck. Fortsätt såhär tills du når punkten där du vill att stripen skall sluta, fäst stripen en bit bakom slutpunkten och skär av den från rullen. Fixera sedan hela stripen genom att dra med ett finger över stripen med jämt tryck. För ökad hållbarhet kan du värma med varmluftspistol till ca 80grader men max 90grader celcius. Skär av stripen försiktigt vid skarvar och ändar med en skalpell eller mattkniv. Bredare stripes fästs med hjälp av en monteringsskrapa. Eventuella luftbubblor får du bort genom att punktera folien med en skalpell eller en nål och sedan kan du massera/gnugga bort luftbubblan med fingertoppen.


Viper-stripes.

Vi kan även skära så kallade Viper-stripes, som är en bred bord, ofta med tunnare stripes på ena eller båda sidorna. Dessa skär vi efter beställning så ange mått och mellanrum så skapar vi din personliga Viper-stripe. Är du osäker på montering av dessa kan vi ombesörja detta. Vi har egen kvalificerad personal i både Österbymo och Södertälje, men kan även rekommendera montörer i övriga delar av landet. Viper-stripes hittar du här.


2013111914545237.jpg

Ett litet urval av olika färger och bredder på striperullar.

2013112285023721.jpg

Många solida färger av folie att välja på ur JAC-serien

201339215938191.JPG

Viper-stripe artikel nr. 1480 monterat på Chevrolet Camaro.

alttext

Fördelar

  • Tydliga färger.
  • Lätt att montera.
  • Mycket tålig och kommer se bra ut i många år.

Kontaktperson

Peter Beckman

Peter Beckman

0381-67 12 07

peter@dekaltrim.nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

alttext

Högsta kvalité

alttext

Snabba leveranser

alttext