alttext

Screentryckta dekaler

Komplettera din grafiska profil med tryckta dekaler.

Tryckta dekaler tillverkas på vinyl som sedan konturskärs efter önskad form och storlek.

Screentryckta dekaler, valet för större serier.

Motivet screentrycks på, i dethär fallet, på en transparent självhäftande vinyl som i efterhand kan formskäras eller stansas till önskad form. Detta är en snabb process för att skapa många, exakt lika dana dekaler. Det är dock en avancerad och tidskrävande process att förbereda för ett screentryck.Färger som består.

En av fördelarna med screentryck är att färgerna är starkare och klarare än vanligt 4-färgsprint. Hållbarheten i färgerna är även de bättre än printade färger.Unika färger.

Innehåller din logotyp speciella eller unika färger som inte går att framställa genom traditionellt 4-färgsprint så är screentryck metoden för att lösa detta. Vi har en brett sortiment av kulörer för att tillgodose våra kunders unika önskemål.Spegelvända dekaler.

Skall du fästa dekalen på insidan av en glasruta kan vi även göra spegelvända screentryckta dekaler.Screentrycks-metoden.

Första steget i processen är att skapa en schablon för trycket. Detta sker genom en belysningsprocess där ett ljuskänsligt ämne på schablonen belyses för att aktiveras och täppa igen porerna på schablonen. Sedan stryks färgen på dekalmaterialet genom schablonen. Flera färger i trycket kräver flera schabloner och färgerna stryks på i olika lager. Schablonerna tillverkar vi själva för att snabba upp processen avsevärt. Det finns dock lite begränsningar som är bra att veta om innan man väljer screentryck. Till väldigt detaljrika motiv måste man använda en schablon med väldigt täta och tunna porer vilket i sin tur resulterar i ett tunnare lager av färg. Ett tunnare lager färg kan betyda att trycket blir en aning transparent. Detta kan märkas ifall motivet innehåller flera färger eller skall ha en solitt färgad bakgrund.


2013111815275721.JPG

Här screentrycks den andra färgen på ett textiltransfer

20147892749782.jpg

Exempel på olika typer av screentryckta dekaler

alttext

Prisexempel:

  • 500st 150x75mm fyrkant
  • 1-färgstryck
  • Start och schablon ingår
  • 6.88kr/st Inkl. moms.

Fördelar

  • Korrekta/unika färger.
  • Enkelt och snabbt att applicera.
  • Tål UV-solljus väldigt bra.

Kontaktperson

Klas Pettersson

Klas Pettersson

0381-67 12 02

klas@dekaltrim.nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

alttext

Högsta kvalité

alttext

Snabba leveranser

alttext